2019 Makyajlı Mercedes-Benz Vito tanıtıldı

2019 Makyajlı Mercedes-Benz Vito tanıtıldı
  • Genel
  • 16 Nisan 2019 09:07

Mercedes-Benz’in ticaretteki başarılı ismi Vito makyajlandı. Model tasarım konusunda artık daha iddialı hale geldi.

Yeniden doğdu

Tarihler 2014’ü gösterdiğinde ise w447 kasa kodlu bir savaşçı daha doğdu. Dördüncü nesli ile V-Serisi tüm ihtişamıyla karşımızdaydı. Dört kapılı van ve minibüs kombinasyonlarıyla satılan model, tüm tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap vermek için tasarlanmıştı. Akabinde ise Cenevre Otomobil Fuarı’nda model makyajlı yüzüyle ortaya çıktı.

Tasarım çekici

Mercedes-Benz V Serisi tasarım olarak daha çok geleceği yansıtıyor. Akabinde makyaj ile otomobilde önemli değişimler yapıldı. Tampon grubunda değişim gösteren model, daha agresif havalandırma ızgaralarına sahip oldu. V Serisi’nin ön ızgarasında da güncelleme yapıldı. En üst donanımda binek modellerinde görmeye alıştığımız elmas kesim krom noktacıklar otomobili daha da şık gösteriyor. Arka bölümde de stoplarda ve tamponda ufak bir oynama yapılmış. Makyaj ile birlikte 17 ila 19 inç arasında değişen yeni jant seçenekleri otomobile eklenmiş.

Kokpitte neler var?

Otomobilin kokpitine geçtiğimizde baştan aşağı yenilenmiş bir iç mekan görüyoruz. Yeni gösterge panelini Mercedes-Benz’in  binek modellerinden hatırlıyoruz. Orta konsolda yine binek modellerden hatırladığımız orta ekran yer alıyor. Hemen altındaki klima kumandaları da binek modellerden tanıdık. Bu ekranı kontrol edebilmek için orta tarafa joystick yerleştirilmiş. Havalandırma ızgaraları da uçakların motorlarını andırıyor.

Hangi motorlar ile geliyor?

Otomobilde 2.0 litrelik dört silindirli dizel motor yer alacak. Giriş seviyesinde V220d 161 HP güç ve 380 Nm tork değerini size sunacak. Orta seviyede ise V250d seçeneği bulunuyor. Buda 190 HP güç ve 440 Nm tork değeri ile geliyor. V300d versiyonu ise 240 Hp güç ve 500 Nm tork değeri üretecek. Motorlar 9G-Tronic otomatik şanzıman ile kombine edilecek. Bu V Serisi için bir ilk olacak. Ayrıca dört tekerlekten çekiş sistemi de modelde sunulacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ